Ahli Majlis 1990-1992

Jawatan Penjawat
Presiden Dr. Nik Safiah Karim
Timbalan Presiden Dr. Farid M. Onn
Setiausaha Kehormat Abdul Jalil Hj. Anuar
Penolong Setiausaha Kehormat Rusli Abdul Ghani
Bendahari Hajah Zaiton Ab. Rahman
Ahli Majlis Dr. Abdul Hamid Mahmood

Ajid Che Kob

Awang Sariyan

Dr. Juriah Long

Noor Ein Mohd. Noor

Dr. Ramli Salleh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>